under över alla under

varför säger man så egentligen? eller är det bara jag som hört det?

iaf, skulle bara lägga till att jag har vunnit en bok idag! Jag som aldrig vinner nåt!!

känslan..

..när man går in i duschen och knappt kan stå på benen, när man knappt orkar få ut tvålen ur tuben och sedan måste använda båda händerna för att klara att hälla upp mjölken ur paketet.. Då vet man att man har tagit i!! :)

Har varit lite seriös och kört ett kickboxningspass idag, ett tjejpass och det var sjukt kul! Hade tyvär inte mina handlinor på mig så hon jag körde med var orolig å mina knogars vägnar och tyckte att jag inte skulle slå så mycket :)
Kände sen i duschen att det faktiskt sved rätt bra (för att inte tala om handspriten), menmen, jag är bara glad att jag har gjort något vettigt! Känner att jag kanske börjar med kickboxning igen, tränaren var grymt bra och rättade och gav tips på sånt sätt att man kände skillnaden direkt. Tjejpasset är dock bara en gång i veckan så jag måste testa deras nybörjargrupp också, såg ut att mest vara 14 åriga killar där, men det skulle vara skönt om jag kom igång och tränade två dagar i veckan iaf..
Imorn kommer jag nog ha lite svårt att komma ur sängen och tanken på att cykla till skolan kommer inte locka, för att inte tala om hur jag kommer känna mig på torsdag, min träningsvärk är ju alltid som värst dag 2.

För övrigt saknar jag min gamla KI klass lite grann, trivs förvisso bra här med, men det är inte samma sak. Här är det som gymnasiet all over, alla e typ samma ålder, ingen är gift eller har barn eller har hunnit göra en massa coola saker i livet (kanske de har men jag har inte hört om dem..). På KI var vi ju så många, och det var så blandat, alla möjliga åldrar och personligheter. Framför allt personligheter, så många speciella och härliga människor! Även om alla är snälla ochså här med så känns det som det fanns fler personer som stack ut ur mängden förut, men det är väl inte så konstigt om det är en mer än dubbelt så stor klass..

Nu måste jag leta reda på något att äta och orka plugga lite till basgruppe imorgon innan jag stupar i säng som en klubbad säl!

skitstad

Jag har ju velat se "allt för min syster" ända sen i våras när jag råkade se trailern, nu har den precis haft premiär och så visas den inte i linköping! Helt värdelöst, det är inte troligt att jag tänker åka till stockholm för att se på en film, blir ganska dyr bio då. Ganska mycket mer troligt att vi ser filmen på annat sätt isf.. ;)
Kanske ska gå och se "prinsessa" istället någon dag eftersom den och "sommaren med göran" är de enda två filmerna av de som visas i den här staden jag kan tänka mig att se..
Om typ ett halvår vill jag se "flickan från ovan" också, vågar man joppas på att kunna se den på bio då? :)

Jaja, nu måste jag ta tag i pluggandet som har hamnat lite långt efter på grund av c-uppsatsen vi har lekt med den senaste tiden.

neeej!

biljetterna till Le Mans kravallen är redan slut.. sorg!

Street market

Började dagen med att planera c-uppsats skrivandet. Sedan stack vi ner på stan där de har "street market" massa olika stånd som säljer mat å prylar, och godis!! Ett ställe sålde stora chokladbitar som såg ut som tårtbitar! och massa små kakor med mystiska fyllningar. Gissa om jag har köpt med mig hem..! fast inte så mycket faktsikt, fruktansvärt dyrt så köpte bara lite, men imorn ska jag till frisören och då måste jag gå förbi allt godis en gång till, hoppas det inte är så gott som jag tror att det är!
Ikväll blir det eventuellt utgång, isf ska vi till NH (nationernas hus) där det är säsongspremiär för klubb "din mamma". Sen ska jag vara hos frissan 09.00 så får se hur pigg jag är då.. :)

Om inneboenden, han är en kompis till johans lillebror som kom in på läk som sista reserv, så han fick veta det på fredagen och uppropet var på måndagen = kort tid att hitta boende! Men idag så åker båda till sthlm över helgen så jag får ha en riktig tjejhelg känns det som!


inneboende

om några minuter är han här, ska bo här minst en natt, han fick veta i fredags att han kommit in och har igenstans att bo, tur att vi e så snälla :D


Naddiz - Återkomsten

Jupp, nu har jag haft en hel helg att vila upp mig, har klarat tentor och praktik så jag hade två hela dagar då jag inte behövde bekymra mig för nånting! Ja har sovit ut med långa sovmornar och spelat massa tv- och dataspel (sims 3, skitkul! ) och så har jag bakat småkakor! :)
Idag började skolan igen, hade kort dag med en föreläsning i vetenskapsmetodik, ganska sövande men höll mig vaken eftersom det trots allt börjar bli på allvar med c-uppsatsen nu!
Den 14e oktober åker jag till London (JIPPIEE!!) då är det meningen att vi ska ha skrivit lart halva arbetet, tur att min skrivpartner precis som jag tycker det är värt att skriva klart det snabbt och sen ha ledigt några dagar.. :)
Ska försöka vara lite mer ambitiös den här månaden, har sorterat alla papper, köpt nya block och skapat seriösa pärmar, en för T5 och en för C-uppsatsen.

Om London då.. Vissa (läs: Lajjni) tyker man ska fira 25- års dagar rejält vilket har resulterat i en helt fantastisk 25 års present, vi ska till london!! Fattar inte hur jag ska orka vänta en hel månad! Vi ska göra massa roliga saker, London zoo, Madame Toussauds och ministry of sound som tydligen är en jättekänd technoklubb! Och shoppa såklart, vilket påminner mig om att jag måste söka CSN typ nu.. :D

Annars har jag idag fått 150:- i presentheckar från gratisbio som jag tänker slösa bort på HM eller nåt annat skoj vid tillfälle :) självklart tycker jag att det här var sanslöst bra reklam för dem så nu borde ni alla klicka på länken och gå med, går ganska fort att få poäng om man till exempel köper sina skolböcker via nätet ;) 

Nu måste jag återgå till seriösheten igen, har två artiklar på 10 och 14 sidor som jag tydligen måste läsa till imorn

1 av 3 på listan..

Klarade skriftliga tentan, så nu är det bara praktiken och praktiska tentan kvar..

Skriver inte så ofta som ni kanske märkt, är så trött hela tiden, orkar inte sätta mig på kvällarna och har vart iväg och gjort saker på helgerna! Nu har jag dessutom vart förkyld i två veckor så jag är ännu mer slut än vanligt..
Om nån undrar så är praktiken jättebra, handledarna är grymma och vi har (tur för oss men otur för de stackarna som e sjuka) fått en massa konstiga patienter med symtom som inte är direkt ur skolböckerna:)

Nu kommer johan med pizzan eftersom vi har varit lata idag, tänkte mest bara visa att ja lever :)


RSS 2.0