sjukt rolig!


Jag skrattade mig tårögd när jag såg den första gången, den ser så jäkla dum ut!! :D

Idag ska vi gå och se Harry potter och sen blir det nog restaurangmiddag, förmodligen nåt thaiställe om vi hittar något. Måste ju njuta av sin sista dag i frihet! :)

Filmkväll

Såg precis klart på Hotell Rwanda, har en liten klump i halsen. När man ser sånt där så skäms man över att vara människa, kan inte fatta vad folk gör mot varandra!
Tur att jag inte jobbar som hjälparbetare, då hade jag kommit hem med 40 små föräldralösa barn som jag bara varit tvungen att adoptera!

ajajajajaj!

Har så ont i fötterna och knäna nu, jobbat i delikatessen i 11 timmar och där finns det minsan ingenstans att sitta! Har tänkt skriva lite då och då, men är alltid så död när jag kommer hem eftersom jag nästan alltid jobbar 10-11 timmar. Fast idag var sista dagen förutom en helg om två veckor.
Men det är inte ett dugg skönt att det inte blir mer jobb, för istället blir det ju bara värre!!! Går inte att beskriva med ord hur fruktansvärt tråkigt och slöseri med tid jag tycker det ska bli att göra praktik i fem veckor, tänker jag för ingående på det så känner jag mest för att hoppa framför en buss! (Fast å andra sidan skulle det nog glädja de satansitiska busschaufförerna på östgötatrafiken för mycket).
Pendla till motala är ju ingen höjdare, speciellt inte med tanke på att jag kommer behöva köpa ett månadskort bara för de sista fem dagarna, helt sjukt att det inte finns veckobusskort här!!

En sak funderar jag över, eller egentligen flera, om kunder på Ica alltså..
Om jag säger att det blir 27,50:- så är det förvånansvärt ofta som kunden svarar, 27 och vaddå? Ja.. vad finns det att välja på lixom!!?

En annan sak är om muslimerna, jag tror inte de vet att det finns gris i godis, och ibland är jag nästan frestad att säga något, men jag vill inte lägga mig i, tänk om de inte är muslimer eller tycker jag är rasist eller något? Men jag tänker att om man har slöja är man väl troende muslim?

Han den knäppa killen är/var muslim, förut när han ville handla i delin så kunde han bara köpa kalkon eftersom det var gris i allt annat, nästa vecka när han kom och ville få smakprov på lite olika saker påminde jag honom att det var griskött, men då var det "ingen fara".. :D

Nu är det dags för Ica omelett, den innehåller nästan bara sånt vi fått från jobbet, ägg, ost, skinka och paprika.. :) sen ska vi slappna av med tårta (har gjort en stor födelsedags tårta till Johan) och med ett glas vin kanske :)

RSS 2.0