god jul i efterskott!

Varit i vaxholm över julen och varit allmänt inaktiv när det gäller bloggen..
Har egentligen inget alls att skriva om. Kan berätta vad jag fått i julklapp: en epilator, ett strykjärn, ett par raggsockor, en juicy tube, en sån där roll on foundation i en liten necessär, en merrys och en chokladsockerscrubb som är heeelt underbar! :)

Innan vi tog julledigt i några dagar var vi på julfest på Örat (huset heter så) Emma hade fixat och styrt upp med fest, mycket kul var det! :)

 
jag som matchar min drink, tyvär syns det inte, men det står winter på flaskan med exakt samma färg som det står på min tröja :)
Och så Johan påväg hem från festen.. ja, han fastnade. :D

medans jag lägger upp bilder kan ni få en liten bild på Brutus också, nu när han har vågat sig ut :)
 
Ser ni att han bildar ett halvt hjärta? han kanske vill ha en kompis? :)

Ska försöka få ihop den jäkla arbetplatsanalysen nu, och sen om jag på något magiskt sätt orkar så ska jag gå ut och försöka meka med bilen som inte startar..


Och föresten, nu har ni ju suttit en stund framför datorn och läst och haft er, då är det nog bäst ni passar på att följa denna länk så ni blir lite piggare! http://contingo.driftig.nu/2009/04/24/72/ ;) (nr 7 måste ni nog klicka på för att se ordentligt...)

Elliott - Johan, 1 - 0

Vi käkade kokosnöt igår, och sen skulle johan lägge ner en halva nära malbebisarna för att de skulle kunna gömma sig där, problemet är bara att ciklidbebisarna bor precis brevid och Elliot och Barbara blir jättearga på alla som kommer för nära, även om den som kommer nära är typ 1000 gånger större! Så Elliott körde en attack mot johan som ryckte till och slog i CP-nerven (N. Ulnaris) riktigt hårt i metallramen på akvariet! Sen låg Johan på golvet och försökte låta bli att spy.. Tyckte faktiskt väldigt synd om honom då.. Men hur som helst står det ju helt klart 1-0 till Elliott nu :D

Idag hade jag min tentapatient, undersökning och journalskrivning idag och på tisdag blir de examination. Blev förvånad av två anledningar när jag läste om min patient imorse:

1. Det stog i en läkaranteckning i journalen att personen i fråga hade ischias, trodde lixom vi skulle klura ut själva vad felet var?

2. I kurshandledningen står det att vi ska ha patienter med muskuloskelettal smärta, och jag tolkar inte det som att personer med nervproblematik är aktuella..

Jaja, skönt att ha en aning om vad felet är (säger aning då jag lärt mig att vad läkaren kommit fram till inte alltid är sant, exempel: En person som får diagnos karpaltunnelsyndrom och istället visar sig ha cervikalt diskbråck/buktning, för folk som inte pluggar medicinska termer, läkaren sa handled och det var egentligen nacken).
Tyvär kommer det nog sluta med att min undersökning inte blev tillräckligt nogrann eftersom jag var ganska säker på att det var ngt ischiasliknande.

Nu är det iaf bara en vecka (4 dagar) kvar på praktiken, det är helt obeskrivligt skönt, iallafall om jag blir godkänd vilket jag inte tänker dra några slutsatser om.. Vill bort från den där hemska praktikplatsen! Har iallafall kommit fram till att jag inte vill jobba på vårdcentral, sjukhusavdelning är roligare för man lär känna patienterna bättre då och det är allmänt lättare.. och jag vill inte jobba heltid! Är helt enkelt för lat och tycker att livet är för viktigt för att slösa bort på bara jobb. Eller, några år heltid så man får lite erfarenhet och säkerhet och kan köpa sig en bil och en fin tv kanske, men sen ska ja fasen jobba typ 75%!

Och just det! Har ju inte annonserat den glada nyheten på bloggen än, Jag ska till Stockholm!!!!!!! :)
Närmare bestämt i mars, ska plugga en kurs på KI i några veckor så då blir det passa på att ha skoj med alla trevliga människor som man inte träffar så ofta! Ser så sjukt mycket fram emot det!! :)


RSS 2.0