Rubrik

Alla dessa yngel! I lördags när vi bytte vatten hittade vi en liten svärdbärare som nog var ngra veckor gammal, och ett gäng små malar (som verkar vara uppätna eller noga gömda nu..) och idag hittade jag nyfödd tre svärbärare till!! Man kan undra vem sm har hält vad i vårat akvarium eftersom våra firrar har blivit så väldigt produktiva helt plötsligt! och undrar hur många yngel vi har haft utan att veta om det, med tanke på att vi som max har hittat 3 yngel nån gång ibland av svärbärarna och dom får säkert 20-30 i taget! jaja, vi har väldigt välfödda fiskar nu iaf :)

Och så ett svar till Lajjni om swinkyn.. det blev ingen swinky, jag kämpade för att få dit den rakt och det slutade med att den gick sönder, blev så sur så jag nästan inte tänkte gå på balen! :(

annars finns inte mycket att säga, småbröderna var här och hälsade på i helgen, de var grymt kul! Blev mycket slappande framför tv-spelet dock, men vi lyckades ta oss ut på klubb iaf. Där fanns f.ö en midoribar, blev jätteglad men de blandade ju drinkarna så melonsmaken försvann, vad är vitsen med att använda midori då lixom? Gillade sugrören iaf, de ändrade färg :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0