irriterad!

Försöker installera the sims 2, men så fort man sätter in skiva 2 hänger sig hela datorn! tänker hänga på dörren utanför spelaffären imorn å köpa ett nytt bara för att ja e så sur just nu! himla slöseri me pengar att köpa ett nytt när man inte ens har tid att spela egentligen bara...

Till nåt annat! Nån som vet om d e skillnad på råris å fullkornsris? min personliga gissning e att d e samma sak, men eftersom fullkorn blev väldigt trendigt för ett tag sen bytte de flesta namn på riset för att de skulle verka lite häftigt. Va tror ni?
Å en mat-sak till! Köp ALDRIG scans lantkorv! totalt vidrig, det går att dölja smaken under massa kryddor å tomat, men den e för läskig för att man ska vilja de! den e inte värd de  hur lite den än kostar!!

Kommentarer
Postat av: Majki

Varför köpa ett nytt spel? Kan du inte bara lämna tillbaka det du har om det inte fungerar? Kan även vara så att det är datorn som felar...?

Tror fullkornsris är behandlat råris.

2009-03-10 @ 00:44:41
Postat av: Wushu Cissi

Man ska ju inte äta sån korv alls! MINST 80% kött i korvarna annars kan du lika gärna komma hit til kina och äta råvarorna i korven direkt, vad sägs om lite grisklövssoppa? Tydligen en delikatess, såg på tv hur dom sörplade i sig skinnet på klöven som hade blivit riktigt slemmig. YYYUUUCK!

2009-03-10 @ 04:41:06
URL: http://ceciliamoberg.blogg.se/
Postat av: Den allvetande ;)

Fullkornsris är en behandlad form av råris, så att den ska ha kortare koktid. Riktigt råris tar ju typ 50 min att koka. Om det inte är fullkornsris som säljs under falsk rårisbeteckning då, vilket är jäääkligt vanligt! :)

2009-03-10 @ 16:30:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0