ego-mail

jo, min skolmail heter faktiskt så.. men grejen e att den inte funkar, ja kan logga in och ut men inte öppna mina mail! rätt jobbigt eftersom d finns en del som ja känner att ja borde läsa typ nu!!

vi försökte skicka vår jobbansökan till norge idag, men fick delivery fail eller va d nu står, betyder d att vi har fel mailadress eller bara oflyt?

va ju ett gäng människor här igår, vi käkade å kollade film å hade almänt trevligt, de drog runt ett tror ja. Än så länge har ingen granne hört av sig så vi kanske klarar oss! :) vi hade vår traditionella vika pappersflyglan å se vem som kan kasta längst från balkongen tävling. Nu har de två grannarna under oss fått varsit flygplan, de va ja å en till tjej som skickligt nog fick planen att vända å segla in på balkongerna :D
Imorn blir en rolig dag, först se kines-skowen å sen kommer chassi! (tvinga i henner mat) ;) måste fortfarande köpa pilotglasögon bara!
Sen har ja kommit på att ja nog vill köpa ett par sånna där leggings som ser ut som jeans, låter konstigt, men de ser verkligen ut som riktigt tajta jeans (på ett inte läskigt och obehagligt sätt)! hur lätt är de lixom att hitta riktigt tighta jeans som sitter snyggt och dessutom är sköna!? enda grejen e väl att man måste ha dem till en lång tröja/kort klänning, leggnings brukar ju inte va så snyggt som vanliga byxor annars :D

undrar om ja ska ta å väcka johan snart..? :)

Kommentarer
Postat av: Lajjni

Jag har jeansleggings! Tre par :) Det finns säkert olika modeller, men de här ser verkligen ut som jeans fast känns som mjukisar! Så det behöver inte nödvändigtvis bli ett långatröjorproblem :)

2009-03-20 @ 08:47:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0