Badkar no more!

Vi har jobbat och slitit hela dagen idag (och med vi menar jag att johan har gjort det mesta eftersom han är starkast..). Nu har badkaret åkt ner i källaren till förmån för en dusch! :) Nu har vi en takdusch och en handdusch, och Johan premiärtestar dom precis i detta nu :)
Inga lyxiga glasdörrar eller så (vi är ju faktiskt studenter) men duschdraperi funkar bra för mig iallafall! Nu vill man ju "bara" byta ut möblerna och kakla också. Det sistnämda kommer vi nog bara fortsätta drömma om (har en aning om vad det kostar), men nåt nytt skåp eller så kanske dyker upp sen när vi fått vår första lön :)
Nån smart lösning på duschhylla måste vi ha också, eftersom det är plastmatta på väggarna funkar inte sugkoppsmodellen.


Dushen

Imorn fortsätter kanske fixandet, vi har nämligen installerat en ny blandare i köket, med diskmaskinsavstängning, så allt som står mellan oss och en användbar diskmaskin nu är en liten slangklämma och en grej som stänger av elen automatiskt om något skulle hända = Clas Ohlson imorn! :)

Sen har vi köpt en lampa till hallen också:

Vi får se när vi vågar och orkar sätta upp den, borra i taket verkar läskigt, ingen aning om var elen går (ringde och frågade vice ordförande men han sa bara att vi skulle testa och se..) så vi får väl stänga av alla proppar och hoppas att allt i huset funkar när vi är klara.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0