Så lite tid

Om exakt en vecka ska vi befinna oss i Rättvik på dop. Bilen har körförbud eftersom vi varit för lata för att kolla om vi kan pilla med handbromsvajern så den börjar fungera ett tag. Känns lite stressigt, vill helst inte boka sista minutentåg, på tok för dyrt!! Dessutom måste vi komma på och köpa en doppresent (om någon har ett bra tips på doppresent till en liten tjej så ja tack!!). Jag vet inte hur Johan jobbar resten av veckan, men den enda dagen jag slutar tidigt nog för att kunna handla är imorgon, men då har vi planerat att pilla med bilen, och förhoppningsvis hinna besikta den lite snabbt om vi pillar snabbt, har 1,5 h på oss innan drop in tiderna stänger. Och tvätta, och bära ner skräp i förådet, och laga mat.

För att spinna vidare på maten. Igår fick vi 1,7 kilo fransyska från jobbet för att den går ut idag. (De är himla snälla på det sättet, saker som är trasiga eller har dåligt datum får man ta hem istället för att slänga). Ska försöka laga till nån slags gryta av halva biten imorn (hinner inte ikväll, slutar sent och börjar tidigt imorn så maten måste gå fort).

Har kokat Reinas bark och lagt den på tork på balkongen, vi tänkte ta in lite igår men gjorde inte det för att allt inte hade torkat. Idag spöregnar det så nu är den totalt dyngsur. Hoppas att solen kommer tillbaks snart!

Kommentarer
Postat av: M

gratis mat är inte illa..

nej inget nytt va gällande bröllopet.. njuter av sommaren just nu fast egentligen borde vi väl ta tag i det.

vad får doppressenten kosta?

2009-07-20 @ 17:35:05
URL: http://mazlin.scriptorium.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0