akut till djuraffären

Vår fina ål som vi köpte igår kom tyvär inte alls överens med Axel. De småbråkade från början och idag såg jag hur Axel blev jagad och några minuter sedan satt han vid rutan med ett bakben mindre! Vi skopade upp honom och var iväg till djuraffären snabbt som blixten, där var de snälla och vi fick lämna tillbaks honom fast vi inte hade kvittot kvar.
Okej, nu undrar ni kanske varför det var Axel som fick åka? Vi har läst på lite om axeloter och de föredrar lite kallare vatten än våra fiskar gör, så vi har vart lite tveksamma till om vi skulle behålla honom redan innan. Som tur är så är axeloter mästare på att få kroppsdelar att växa ut igen, så snart har han nog fått ett nytt ben.
Ålen har nu fått namnet Brutus.
Han vi snackade med när vi köpte brutus sa att den bara skulle bli lite större (måttade max 40 cm) men nu när vi läst så vet vi att dom kan bli 70 cm!! Det är bara inte så vanligt i akvarier..

ja, då vet ni allt nytt på fiskfronten. Annars finns inget särskilt att berätta, kollat lite på badrumsskåp på nätet och fattar inte vad som gör dem så dyra!?

Jo just det, Lajjni: Även om kaklet inte är jättedyrt så verkar arbetet vara det, vi tror inte vi är så händiga att vi klarar att riva och kakla badrummet själva, googlade runt lite och folk verkade få betala åtskilliga 10 000 kr mer än vi har lust med även om de gjorde det själva.. :(

Kommentarer
Postat av: Chassi

Det var jättekul på The Studio men bilderna kostar ju 300kr/st om man vill ha dem så frågan är om det är värt att göra det egentligen, så du vet ;)



Vad synd att Axel inte kunde stanna, han var ju jättesöt! Och det där med badrummet, ska man nog låta proffs göra, är ju superviktigt med tätning och allt sånt om försäkringar ska gälla har jag hört..

Kram

2009-07-02 @ 19:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0